Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 13-Jun-2008 02:26
Shaliza&Matt-Batu Arang,Selangor-18.05.08






hpp ho!

kembali mengupdatekan entry2 wedding, more 2 comes, busy lately with exam, ulang alik dari klang ke sabak, nasib baik la 2++ hours je, kalo 4,5 jam parah gak nak ulang alik, minyak pun dah naik harga, aduyai, Alhamdulilah semua dah selesai, hopefully xpayah lg ulang-alik dan yang paling penting xde lagi xtra sem lepas ni, keep moving on dudu, weeeeeeee

entry kali ni, majlis pernikahan shaliza&matt, kg melayu, batu arang, selangor, majlis ni simple je tp meriah ditambah ngan pengantin yang havoc gile, rasa macam dah lama je kenal ngan diaorang, sempoi, you guys rawkkk!!!, tp yang paling xleh lupa about majlis pernikahan diaorang ni, khutbah kadi yang agak panjang, byk2 majlis pernikahan yang aku pergi, so far ni upacara akad nikah yang paling lama sekali, sampai pengantin lelaki kebas kaki lepas lafaz nikah, heheeee, tp apa2 pun semuanya selamat disempurnakan, once in a life time je bro dengar khutbah dari kadi, hope once je lah, heheee, congratulation diucapkan to both of you, nanti aku updatekan reception diorang lak, hunggu!!!! :-D

trillion thanks to Mukhriz Latif-http://blog.mukhrizlatif.com/(ML) senior photographer of http://candidsyndrome.com//(CS) coz allow me to tagged him,uyeahhh



HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp
+6012 217 7381
email : afiidzz@yahoo.com
yahoo massenger : afiidzz

© Pidgin Technologies Ltd. 2016